.

.

New
Kliješta Kočnica

Kliješta Kočnica

HRK 600.00

Količina robe
Tova je dostupna


Napomena :
Molimo vas da ne platite prije nego što smo закавычим vas .Prikazane slike i cijene su samo za izložbe i prikaza naših proizvoda .Tako da, molim vas, slobodno pošaljite nam 3 D crtež s datotekom STL/IGS/STP i svojim opisom proizvoda. Imamo magiju da bi ga okrenuti na pravi proizvodi,i nakon toga mi ćemo vam citat .Ako imate bilo koji upit, molim vas obratite mi se na e-mail .
Izložiti mehaničke obrade CNC Naglašava H igh komada metala
Pregled naše tvornice :
Proces mehaničke obrade metalnih dijelova CNC :
Dio токарного stroja автоматическ-КНК :
Kalup za lijevanje pod pritiskom :
Lijevanje pod pritiskom kalupljenje dijelova :
Штамповочная oblik :
Žigosanje dio kalupa :
Proces CNC izlažu strojna za пластичных dijela :
Стереолитография (SLA / SLS postupak za ispis) :
Plastični kalup kalup :
Dogovor za lijevanje pod pritiskom :
Usluga za izradu tiskanih pločica :
Novog operacija :
Posluga u konačne montaže :
Kontrola kvalitete :
Što je proces 3 D ispis ?
Slimilar na матричному печатанию polyjet, стереолитография-to аддитивный proizvodni proces, koji koristi kombinaciju
od smole i UV-laser može izgraditi prototip jedan po jedan sloj za put. CAD model pruža podatke za laser
pratiti svaki presjek na površini tekuće smole. Zatim UV-laser zagrijava epoksid do затвердевающего stanja,
сплавляя ga za donji sloj. Nakon završetka sloj platforma police skupštine spušta, tako da možete nanijeti novi sloj smole. Nakon završetka montaže detalj onda je uronjen u kemijsku kadu za brisanje
višak smole. U završnoj fazi procesa стереолитографии je otvrdnjavanje dogovor u UV-peći.
Naši strojevi za tiskanje SLA :
Naši strojevi za tiskanje SLS :
Što je CNC obrade ?
Mašinska obrada CNC-to je proces koji se koristi u proizvodnom sektoru, koji uključuje korištenje računala za upravljanje alatnih strojeva. Alati kojima se može upravljati na takav način, uključuju tokarilice, mlinovi, usmjerivači i brusilice. CNC u mehaničku obradu na CNC znači računalna numerička kontrola.
Na prvi pogled to može izgledati kao običan računalo, upravljanje alatnih strojeva, ali je jedinstveni softver računala i konzola za upravljanje je nešto što zaista razlikuje sustav za korištenje u mehaničku obradu na CNC.
Prilikom mehaničke obrade CNC strojevi funkcioniraju pomoću cnc upravljanja. Računalni program je podešen za objekt, a strojevi su programirani pomoću jezika za CNC obradu (tzv G-source), koja je u suštini upravlja svim funkcijama, kao što su brzina dobave, koordinacija, lokaciju i brzinu. Pomoću mehaničke obrade CNC računalo može pratiti točno pozicioniranje i brzina. Mašinska obrada CNC stroj se koristi u proizvodnji kao i metalnih i plastičnih dijelova.
Prvo je stvoren za crtanje CAD (2 D ili 3 D), a zatim se stvara kod koji je razumljiv станку CNC. Program se učitava, i, konačno, operater pokreće test programa, kako bi bili sigurni da nema nikakvih problema. Ovaj probni rad se zove "rezanje zrak", i to je važan korak, jer svaka greška brzinom i direktivom alata može dovesti do выскабливанию dogovor ili oštećenja stroja.
Postoje mnoge prednosti korištenja mehaničke obrade CNC. Ovaj proces točnije, nego ručnu obradu, i može se ponoviti na isti način i opet. Zbog preciznosti, moguće prilikom obrade CNC, ovaj proces može proizvesti složene oblike, koje bi bile gotovo nemoguće prilikom ručne obrade. Mašinska obrada CNC primjenjuje se u proizvodnji mnogih složenih trodimenzionalnih oblika. Upravo zbog tih osobina obrada CNC stroj se koristi u poslovima koji zahtijevaju visoku razinu točnosti ili vrlo zadatke koji se ponavljaju.
Naša radionica centra za CNC strojeve :
Naš shop токарного stroja CNC :
Radionica za proizvodnju plastične trake/kalupa :
Naša radionica инжекционного metoda lijevanja :
Naša radionica klon metala :
Pregled procesa izrade tiskanih pločica :
Različite faze procesa izrade tiskanih pločica uključuju dodavanje paste za lemljenje na ploči, izbor i smještaj dijelova, lemljenje, inspekciju i testiranje. Svi ovi procesi su potrebni, i da ih je potrebno nadzirati, kako bi se osiguralo dobivanje proizvoda visoke kvalitete. Proces izrade tiskanih pločica, opisanu u nastavku, pretpostavlja da komponente za površinsku montažu koristi jer je gotovo sve montažu tiskanih pločica u naše dane koriste tehnologiju za površinsku montažu.
Naša Radionica PCBA :
O nama :
SMARTTECH-to je Press-oblik i lijevanje pod pritiskom, proces mehaničke obrade CNC probijanje metala, izrada tiskanih ploča i brza proizvodne tvrtke sa sjedištem u hong Kongu, s podružnicama u gradu Shenzhen i Dongguan. Naša tvrtka je usmjerena na tržište, sad mi je kupiti puno tiskarski stroj 3 D za industy, uz stručno i predano osoblje koje koncentrat za ponuditi različite procese visoke tehnologije.
SMARTTECH je lider u području domaće tvrtke, a također je высококонкурентным na mnogim međunarodnim tržištima. Tvrtka Shenzhen je osnovana u svibnju 2006. U međuvremenu, mi smo više добавочно početi međunarodne grane prodajnom rotacije unutar Shenzhen i Dongguan. Razvojni tim povećao ne samo broj zaposlenih, ali i značajnu bazu vještina. Ovo su profesionalne operatora citat, dizajnera, operatori arhive grafikona, a također i letimičan predstavnik prodaje nekoliko na engleskom, japanskom, francuskom, etc, pružajući najviše profesionalne relativne usluga za klijente širom svijeta. Mnoge tvrtke industrijskog dizajna i brzom прототипированию iz Južne Koreje, Japana, Indije, Kanade, SAD-u, velikoj Britaniji, Norveškoj, Češkoj, Slovačkoj, Australiji, Novom Zelandu postavili dugoročne poslovne odnose

Ključne značajke

Broj Modela:
123123
Korištenje:
Komercijalna Proizvodnja
Materijal:
Aluminija-bakrenih legura
Vrsta:
Dijelovi Ručnih Alata
is_customized:
Yes
Način mehaničke obrade:
CNC obrada
Minimalna tolerancija:
+-0,05 mm
MOQ:
1 kom
pristupačan datoteku:
IGS/STL / STP ects
Površinski Premaz:
na vaš zahtjev
industrijska upotreba:
iskusite dizajn prije izradu kalupa
materijalne mogućnosti:
Aluminij, Mesing, Bronza, Bakar, Nehrđajući Čelik, Čelične Legure
is_customized:
Yes
Nedavno

Slični proizvodi u kategoriji