.

.

New
100 W potrošačke automatski 220V 50 Hz бустерный pumpa Kina proizvođač

100 W potrošačke automatski 220V 50 Hz бустерный pumpa Kina proizvođač

HRK 396.00

Količina robe
Tova je dostupna


100 W potrošačke automatski 220 V 50 Hz бустерный pumpa Kina proizvođač
Pipeline бустер pod nazivom Incredibles postavljen u трубопроводном бустерном pumpi. Ukupni spominje pipeline бустер se odnosi na utvrđene u cjevovod трансмиссионным tekućinom насосным sredstvima nije ograničen samo na određenu vrstu ili oblik pumpe, koji mogu biti vertikalni , kao i horizontalnim, vertikalnim многоступенчатым centrifugalnom pumpom, horizontalnim многоступенчатыми centrifugalne pumpe, vertikalnim одноступенчатыми centrifugalne pumpe, horizontalnim одноступенчатыми centrifugalne pumpe, самовсасывающими centrifugalne pumpe i sl. Ukupna industrija je rekla da pipeline бустерный pumpa se odnosi na strukturu cjevovoda. Određeni princip i struktura бустерного pumpe, molimo obratite se na principu rada.
1, veći dio cjevovoda бустерный pumpa centrifugalna pumpa. Sa širokim rasponom performansi, tehnologija proizvodnje je zrela, više prikladan za korištenje i održavanje.
2, jednostavan za rad, pouzdano, jednostavno podešavanje i održavanje, i lako bi biti postavljene za automatizaciju i daljinski aktivnosti.
3, brzi, možemo odmah povezati s električni motori i turbine, mehanizam je jednostavan i kompaktan.
4 pomoću strukture cjevovoda (ulaz i izlaz se nalazi na jednoj ravnoj liniji) dizajn, instalacija je vrlo jednostavna, samo je potrebno stražnjica od izlaza; održavanje, kao što je odricanje bez pumpe, ne možete izbrisati particiju cijevi za opće usluge pumpe .
5, jednostavan i kompaktan tekstura, malih dimenzija, lagani, manje dijelova, jednostavnost izrade, niska cijena, i mali trag stopala, tako da je oprema i troškove popravka jeftiniji.
I. podaci parametara :
II. korištenje
III. PAKIRANJE.
IV. DETALJ PROIZVODA
V. Kako nas kontaktirati.

Ključne značajke

Pritisak:
Nizak Tlak
Korištenje:
Voda
snaga:
Električni
Teorija:
Centrifugalna Pumpa
Struktura:
Jednostupanjski pumpa
Standardne ili nestandardne:
Standard
Broj Modela:
RGB150-10
Program:
solarni bojler
Gorivo:
Električni
Nedavno

Slični proizvodi u kategoriji