.

.

New
SDA100*90 Besplatna dostava 100 mm Promjer 90 mm hod kompaktne baloni, boce SDA100X90 dvostrukog djelovanja pneumatski cilindar zraka

SDA100*90 Besplatna dostava 100 mm Promjer 90 mm hod kompaktne baloni, boce SDA100X90 dvostrukog djelovanja

HRK 613.00
HRK 673.32

Količina robe
Tova je dostupna1. SLIKA PROIZVODA :
2. OPIS PROIZVODA :
3. vlasništvo
4. dostava pošiljke
AKO NEMA POSEBNIH ZAHTJEVA, ZADANI KOSA CHINA POST AIR MAIL.AKO VAM TREBA JOŠ JEDAN POSAO-KURIR, MOLIM VAS, KONTAKTIRAJTE SA TRGOVINOM.
5. POLITIKA POVRATA NOVCA
JAMSTVU ZA POVRAT NOVCA JE 100% NA TEMU O. MOLIMO VAS DA KONTAKTIRATE S NAMA WITHIH KROZ 24 SATA NAKON ŠTO JE DOBIO ПАРЦЕЛЛУ, POVRAT INCLUDINGS P&P ĆE BITI PREDSTAVLJEN U SLUČAJU AKO DETALJ(E) U SVOJE IZVORNO STANJE.
6. POVRATNE INFORMACIJE I OCJENE
ZADOVOLJSTVO KUPACA JE VRLO VAŽNO ZA NAS, AKO STE ZADOVOLJNI NAŠIM PROIZVODIMA, MOLIMO VAS, NE ПОДДЕЛЫВАЙТЕ OSTAVITI ODGOVOR 5 ZVJEZDICA ZA DRDER.
AKO NE SAISFIED, ONDA MOLIM VAS DA MI PRIJE NEGO ŠTO ZATVORITE BILO KOJI NEGATIVAN REZULTAT UTJECAJA ,MI RAZUMIJEMO CONCEMS I OSJEĆAJ MEKE STE MOGLI IMATI , MI ĆEMO PROBATI NAŠ NAJBOLJI DA BISTE OMOGUĆILI PITANJA, PLIASE DAJTE NAM PRILIKU DA, VI!
7. MOLIMO, IMAJTE NA UMU
DRAGI PRIJATELJU, MI OBIČNO SMANJITI CIJENU NA TEKSTURI ZA IZBJEGAVANJE POREZA, NORMALNO, SAD NEMA PROBLEM, ALI ZA NEKE ZEMLJE, MALO JE TEŠKO, KAO ŠTO JE KANADA, AKO NEKI POREZ ПОРУЧЕННЫЙ VLADE ,ONDA KLIJENT BI TREBAO BITI ODGOVORAN ZA POREZ, HVALA!

Ključne značajke

Broj Modela:
SDA100X90
Vrsta:
Cilindar
Naziv proizvoda:
Kompaktni Cilindar
Model:
SDA100 x 90
Tip Akcije:
Double Učinak
Tekućina:
Zrak
snaga:
pneumatski
rude:
100mm
udarac:
90 mm
Maksimalni pritisak:
1.0 Mpa
Materijal:
Aluminijska Legura
Nedavno

Slični proizvodi u kategoriji