.

.

New
Vrhunsku kvalitetu YB1-2.5 rotary Гидровлический pumpa lopatice na Сбывании

Vrhunsku kvalitetu YB1-2.5 rotary Гидровлический pumpa lopatice na Сбывании

HRK 264.00

Količina robe
Tova je dostupna


ROTARY ZAKRIVLJENIM PUMPA SERIJE YB1
Tehničke karakteristike proizvoda, brand : Keith stanje : novi model : YB1-2.5 količina : 2.5 ml/P tip : nož masa za dostavu : 7 kg, pritisak : 6.3 Mpa brzina : 1450р/min snaga : 0.9 kw volumetrijska EFIKASNOST : ≥68
Fotografije Proizvoda
√ Dostava
KUPAC JE ODGOVORAN ZA SVE TROŠKOVE PRIJEVOZA I OBRADE TERETA. TROŠKOVI DOSTAVE SE ODREĐUJE MJESTO ZA PRONALAŽENJE KUPCA I TEŽINE TOVARA.
DOSTAVA NE ĆE SE PROVODITI DO TADA, DOK NE BUDE PRIMLJENA UPLATA.
POZORNOST MEĐUNARODNE KUPCE : MOLIMO, UNESITE BROJ TELEFONA I ADRESU ISPORUKE, TAKO MOŽEMO VAM POSLATI ROBU. Ne zaboravite, o bilo kakvim drugim naknadama koje naplaćuje prijevoznik (kao što su carinske i porezne troškove). TO JE NEŠTO NA ČEMU MI NEMAMO NIKAKVU KONTROLU, I TO JE DODATNA NAKNADA ZA ISPORUKU.
TAKOĐER MOŽEMO VAM PONUDITI KORISTITI I DRUGE NAČINE ISPORUKE, KAO ŠTO SU : ZRAKOM ILI MOREM. √ Povrat ćemo povrat novca, ako je proizvod koji ste dobili, uopće ne radi, osim ako to nije bio naveden kao "dogovor" ili "nije u radnom stanju."" KUPAC ĆE BITI ODGOVORAN ZA SVE TROŠKOVE ZA POVRATNU OTPREMU. SAMO KAO ROBA ĆE SE DOBITI U NAŠEM MJESTU, DA ĆEMO POVRAT NOVCA. PROIZVOD MORA BITI VRAĆEN U ROKU OD 14 DANA OD TRENUTKA NJEGOVE ISPORUKE KUPCU. √ Povratne informacije
ZADOVOLJSTVO KUPACA JE VRLO VAŽNO ZA NAS. MOLIMO NE USTRUČAVAJTE SE POSLATI NAM E-MAIL ILI PORUKU PUTEM ELIEXPRESS SA SVIM PITANJIMA, KOMENTARIMA ILI PITANJIMA.KUPCI : PROVJERITE NAŠE RECENZIJE I KLADITE SE S POVJERENJEM. MI NE ĆEMO OSTAVITI SAVJET ZA KUPCE, DOK NE DOBIJEMO POVRATNE INFORMACIJE. AKO POSTOJI PROBLEM, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PRIJE NEGO ŠTO OSTAVITE NEUTRALNU ILI NEGATIVNU POVRATNU INFORMACIJU, A TO ĆE NAM RADITI S KUPCEM ZA RJEŠAVANJE BILO KAKVIH PROBLEMA.OBAVEZNO DODAJTE NAS NA SVOJ POPIS OMILJENIH I PROVJERITE NAŠE OSTALE PROIZVODE!
Dobre kupovine!
Led Hong,
Direktor prodaje White Whale Mechanical co., ltd

Ključne značajke

Pritisak:
Nizak Tlak
Struktura:
Шестеренный Pumpa
Teorija:
Rotacijske Pumpe
snaga:
Hidraulički
Broj Modela:
YB1-2.5
Standardne ili nestandardne:
Standard
Korištenje:
Hidraulički sustav niskog tlaka
Program:
Alatni strojevi, hidraulički strojevi, plastični mehanički strojevi
Gorivo:
Električni
Nazivni Tlak:
63 kg
Kretanje:
2,5 ml/P
Pritisak:
6.3 Mpa
Brzina:
1450р / min
Volumetrijska EFIKASNOST:
≥68
snaga:
0,9 kw
upravljač:
Smjer u smjeru kazaljke na satu (smjer od osovine)
Fluktuacije tlaka:
±2
Usisni ne više:
500mm
Ulazni pritisak:
0,02-0,025 Mpa
Nedavno

Slični proizvodi u kategoriji